Stipendiat! Jättekul avslutning i Husums IF SK, tack!!
11 juli, 2016
1

Söndagen den 10:e Juli anordnade Husums IF SK och Grundsunda församling Friluftsgudstjänst på Degersjöns friluftsområde, det är ett årligt återkommande evenemang och de senaste två åren har lillebror Viktor Olsson samt Johannes Ulander varit med och sjungit på tillställningen.

Husums IF SK har i samband med denna Friluftsgudstjänst under åren delat ut dels Klubbens pris (som jag fick säsongen 2012/13) samt stipendium till minne av Karl-Gustav och Ann-Marie Häggkvist (Karl-Gunnar eller ”Kalles” föräldrar) för deras engagemang genom åren i klubben.

I år tilldelades jag stipendium av Husums IF SK som en uppmuntran att fortsätta satsa och försöka utvecklas, samt för min utveckling under åren i klubben med USM medalj som ”pricken på i”, Tack så jättemycket det var jättekul!! 🙂

Jag har som jag sagt tidigare trivts jättebra i Husums IF SK och att jag nu byter klubb till Hägglunds Ski Team SK är helt kopplat till att de erbjuder mig jättebra möjligheter att försöka satsa och utvecklas till en elitåkare. Utan Husums IF SK och framförallt Sara Lagerskog-Eriksson samt ”Kalles” valla har varit helt avgörande för att jag överhuvudtaget åker skidor, Ulrik Ulanders glädje och spex samt alla kamrater i Husums IF SK skall givetvis nämnas även de! Saft och Macka efter varje träning lika så!

Stort tack till alla inom Husums IF SK, vi ses garanterat i såväl tävlingsspår samt vid Degersjön även kommande säsonger, håller tummarna för att pappa och Lukas (storebror) fortsätter hjälpa till att göra snö på ”hemmaplan”!

Karl-Gunnar Häggkvist och Lovisa Olsson, kramar om varandra vid utdelning av stipendium.
Karl-Gunnar Häggkvist och Lovisa Olsson, kramar om varandra vid utdelning av stipendium.

Share the post!

Lämna ett svar

1 comment

  1. Hej Lovisa! Vad roligt att det går så bra för dig. För många år sedan märkte jag att du hade det där ”lilla extra” inom idrott. Jag hoppas och tror att du går långt inom skidåkningen. Fortsätt träna och ha roligt, lycka till! /Anneli Laine