Skolstart och en heldag med Teamet i Gällö!
2 september, 2018
0

Hej!

Uppstartsläger

Tiden rullar på och nu har det snart gått två veckor sedan jag började skolan och inledde mitt tredje år här i Sollefteå! Under första veckan hade vi ett litet hemmaläger med skidgymnasiet.

På lördagen körde vi ett skaterace och ett staktest på förmiddagen, sedan hade vi femkamp och ett styrkepass på eftermiddagen. På söndagen hade vi en långtur, vi sprang från Graninge till Sollefteå vilket blev en sträcka på ca 3 mil.

Hugo Eriksson och jag i skogarna runt Graninge. Foto: Maja Petersson

MidSweden 365 – Team Salomon

I fredags tog jag bilen till Gällö för att spendera hela lördagen där med Team Salomon. På plats från Teamet var (se toppfoto från vänster) Samuel Oskarsson, Simon Karlsson, Elis Tingelöf, Ida Lundgren, William Schultz och jag, saknades gjorde Jonathan Edman som var med på Finnkampen i Friidrott. På knä syns Åke Nilsson från Salomon som även bidragit med fotot, tack för det!

MidSweden365, välkommen in i berget! Foto: Lovisa Olsson

På lördagen körde vi två pass i tunneln, på förmiddagen fick vi testa våra nya skidor och på eftermiddagen hade vi ett valfritt pass. Det blev en mycket lyckad träff med teamet och det var väldigt kul att få åka skidor igen.

Jag med nya skidor inför säsongen, stort tack till Salomon och Åke Nilsson för dessa! Foto: Ida Lundgren

Salomon och Suunto ser till att vi håller Teamet synligt! Foto: Lovisa Olsson

 

Vi ses!

Share the post!

Lämna ett svar