Ett nytt träningsår är här!
23 maj, 2018
0

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev någonting här, igen (senast var i februari).. Det brukar oftast bli så att jag skriver här ganska sällan, av någon anledning… 🙂 Men jag kände att det var dax att skriva ett litet inlägg nu när hela säsongen 17/18 är över och dessutom hela period ett av det nya träningsåret redan är över. Tiden går så himla fort!!

 

Bruksvallarna

Som avslut på säsongen 17/18 åkte jag till Bruksvallarna tillsammans med min familj för att vara med på avslutningstävlingarna där. Jag tävlade bara i 3-mils tävlingen på lördagen. 3-mils loppet gick från Bruksvallarna till Ramundberget, sedan upp över fjället och tillbaka ned till Bruksvallarna igen. Loppet gick ganska bra, förutom att jag blev lite trött när vi började åka uppför fjället så att jag var tvungen att släppa den främre klungan. Trots det så kunde jag hålla ihop loppet bra och jag slutade som 7:a.

På väg in i näst sista backen, för närvarande som 8:a, slutade dock 7:a! Foto: Jens Boveng

På söndagen körde mina småbröder Knallcrossen medans jag var uppe på fjället och åkte skidor med Alexander, Jonas och Janne. Det blev ett riktigt fint pass!

Jag hade hoppats på att någon utav mina bröder skulle ha stått på hårdare i Knallcrossen så att jag kunde få se dem köra i finalerna, men tyvärr var de lite för långsamma. Vi fick packa ihop och rulla hemåt istället. Avslutningshelgen i Bruksvallarna var iallafall en riktigt rolig helg med fint väder, det blev ett bra avslut på säsongen!

Tripp, trapp och trull, eller Jonas Granlund, Alexander Gidlund och jag. Foto: Jens Boveng

 

Nytt träningsår

Det nya träningsåret är som sagt igång, jag fick inte en så bra start på det nya träningsåret, jag lyckades nämligen dra på mig en liten förkylning under tredje veckan i period ett. Det gjorde att jag redan missat några timmars träning. Det är ju såklart inte så roligt att veta att man redan har missat några träningstimmar av det nya året, men jag vill inte deppa över det utan ser bara fram emot att få sommarlov och kunna lägga all energi på träningen!

Jag han ju dessutom faktiskt med ett litet läger i Saxnäs med Alexander, Hugo och Janne (pappa blev sjuk) innan jag blev förkyld. Det var en toppenstart på nya träningssäsongen med fina skidturer på fjällen i Saxnäs!

 

Spåren på fjällen i Saxnäs, Kom och åk! 🙂 Foto: Lovisa Olsson
Alexander och Hugo, snö, ”vidder” och skidor, allt är som det skall! Foto: Lovisa Olsson

 

Tack!

Här i slutet av inlägget vill jag passa på att rikta ett stort tack till alla mina sponsorer, mina tränare, min klubb, mina föräldrar och alla andra som på något sätt bidrar och hjälper mig att lyckas i skidspåret. Jag är väldigt tacksam och jag hoppas på att ni kommer att vilja fortsätta hjälpa mig!

Foto: Jens Boveng

Share the post!

Lämna ett svar