Augusti, startar med läger och fortsätter med läger!
4 augusti, 2016
0

Sommaren rusar fram, förutom träning har det varit sommarjobb, umgås med kompisar samt att fixa med lägenheten i Sollefteå som jag ägnat mig åt, lite badande har det också blivit men inte så mycket solande..

Nu startar Augusti, den sista sommarmånaden för året, därmed kommer skolstarten allt närmare och det känns ju spännande! Inför skolstarten och därmed också flytten till Sollefteå är det dock ännu mer träning och läger som gäller! 🙂

Vålådalen med löpträning tillsammans med Lena Gavelin (Run4heart) är precis avklarat, lite rullskidor han vi också med innan löplägret startade. Alexander Gidlund var med på lägret (det är vi två på toppbilden, uppe på toppen av Ottfjället), samma läger deltog vi i även ifjol, det var lika kul och bra i år igen! Bra Lena och Vålådalen (tur ni sparade med torsken tills vi skulle åka hem. 🙂 )!

Nu är det dags för Elitlägret i Sollefteå 7-12 Augusti och i samband med detta skall vi fixa det ”sista” i lägenheten (typ montera säng och soffa..), känns spännande! Därefter är det skolstart den 24:e Augusti och ”Inskolningsläger” 27-28/8 i Sollefteå.

Share the post!

Lämna ett svar